Diario

  • hemendex - solution to reality

    Nov 10 2013, 17:43

  • da se najež-žiš ili čak smrRrzneš

    Ott 11 2010, 17:30



    Vojko Vrućina & AC3PO

    ne da mi se pisat recenzija jer sam pročitao jednu ili dvije prije i bilo mi je retardirano kad nabrajaju te neke stihove koji su kao jebeni i kužiš da se liku sviđaju, al kad se čitaju u sklopu recenzije su zakurac, pa neću ponovit njihovu grešku.

    slika je download link, pa odjebite i slušajte. kom se ne sviđa, ne mora mi se više nikad obratit. ne zajebajem se.
  • hiperaktivna maničnost od nespavanja

    Lug 9 2010, 10:13

    STA RI MOJ.

    e danas je najbolji početak dana ikad i to sve zahvaljujući glazbi! mislim početak dana ak računamo od svitanja denfre, ne biološki, jer ako gledamo biološki... ;) wtf

    i tak meni padne na pamet ideja stavit neku novu muziku na mp3 player kojeg nisam osvježio dvije godine i uspijem NEKAKO zbrčkat da ne moram instalirat 400 retardiranih sotfvera, nego da ga prepozna u exploreru i lijepo copy-pasteam nije sad bitno kaj bitno je da su među stvarima koje sam stavio band of horses novi i captain ahab.

    oko deseterca se chillerski izišlo iz kuće, sunce je pičilo pre, sluje se stavile na uši i ajmo sine band of horses - factory. šećem tam uz vrtić i idem prema stanici i stari moj, ne da totalka paše, nego ono. ko da je jebeni film. tak nekak ljetno iako je zapravo tužna pjesma. mislim da je to prva ljetna tužna pjesma. i tak dođem do stanice i skužim da je cijeli redoslijed u kurcu i slušam onda malo delphic, chillam sjedeć u stolici, tu i tam malo lupkam nogama ko kreten i pre jebeno mi je stari moj.

    pred gradom dolazi taman captain ahab i šećem od draške do faksa i slušam to i to stari, pre energično, 12 bombona i 4 lajne spida, tututu, jebem ti mater. ?
    sve je to stari moj nebitno, ja samo govorim kronološki dok ne dođem do najboljeg dijela, a to je POVRATAK. prijavim lijepo ispit, pehaka opet istim putem, neki jebeni konvoj od 412 policajaca prolazi, a meni svira ahab i to brijem malibu beach party i totalno pre paše. uglavnom tak idem do trga, pa nazad u drašku i stari moj kad me ulovilo.

    počne stvar old like you i magično se dogodi da u trenutku kad retaj ponavlja "i don't wanna get old like you" neki stari tip prolazi sa suprotne strane i ja baš pomislim kak ne bih htio bit star ko on. stari moj. nakon toga su mi svi starci bili meta. svaki put kad bi likson rekao i don't wanna get old like you je pogled pao na nekog sredovječnog dugoživca i mislio sam si jebote kak ja ne želim bit tak star he he he E ONDA me sjebao jedan tip jer je bio pre jebeno vesel, neki brkonja. ti preplanuli brkonje uvijek imaju tendenciju sjebat stvari, pa je tako bilo i danas - baš sam htio kad budem star da budem poput njega! stari moj, koji jebeni chiller, kladim se da ima viksu na zrću i jebe maloljetne poljakinje sam tak. i smije se. koji jebeni car...

    uglavnom

    odem ja još prema kvatriću malo jer mi je doslovno bilo prejebeno (zapravo ne doslovno, samo prenaglašavam) i sjednem u tramvy-tram. to je tramvaj, kretenčino. i nasuprot meni na onim stolicama koje su nasuprot neki stari tip, a taman počelo svirat U WANT ME. stari moj kako sam se uživio. i write poems in the dark alone afraid to wake you make you angry i gledam ga i tip si vjerojatno brije koji kurac i zbunjen je, a ja sam si izbrijao da me odbio i sad je on neka frajerčina s kojom ne mogu bit :(((( i najjači dio je kad bude pripjev i totalno me NENADANO UZME jer počne ono

    you want me
    you need me
    WHY CAN'T YOU BELIVE ME?

    i taman kad krene to why can't you... ga gledam i OSJEĆAM se kao da ga pitam, idiote jebeni, zašto mi ne vjeruješ da me želiš, ti seljačino znojna od 70+ godina sa zlatnim lancem, DAJ ME VEĆ JEDNOM ŽELI!!! AUAUUAUA!!! al nula bodova stari moj, nije me ni pogledo. isto ko u pjesmi :(((

    e da. onda sam stavio novi album i krene acting hard.

    tip zvadi mobitel i skužim da ima ISTI mobitel ko ja, kaj je malo bed jer ak nema generacijskog jaza onda se osjećam previše povezano s njim pa mi čak empatija može proradit u promilima al dobro sad i sav je nekakav nervozan i skuplja papiriće okolo i komeša se u toj stolici, baš vidiš na njemu da je tip DOBRIČINA. i taman u to vrijeme počne ahab pivat "backslap you for acting hard :mad:"

    e stari moj

    ak ja tad nisam bio 7.2% od toga da se počnem smijat ko zadnji manijak na nešto što je očito samo meni smiješno, onda nisam nikad bio. zadnji put mi se to desilo kad sam opsesivno ponavljao riječ "dinamo" prije jedno 5 godine u svakoj rečenici, al to je potpuno druga priča sad he hehe. uglavnom, stari moj. backslap you for acting hard.



    BACKSLAP YOU FOR ACTING HARD!

    hahaha stari moj, kako je pre pasalo.

    tad sam zaključio da sam izumio novu IGRU. moraš slušat bend koji ti se jako sviđa i nije neka PRE DEPRA (to su alternate pravila) i sve lyricse prebacit na osobu koju gledaš, bilo da je u javnom prijevozu ili čak ULICI. i na sebe. i onda postane tako jebeno smiješno ili sam to samo ja heh izgleda da nikad nećemo saznati bok


    i don't wanna get old like you


    i don't wanna get old like you


    i don't wanna get old like you

    hehe
  • NEK MI OVO NETKO JEBENO OBJASNI

    Ago 23 2009, 14:33

    jedna od mojih najdražih, a sasvim moguće i najdraža pjesma ikad:



    ovo:


    KOJI KURAC

    I'd like to know completely
    What others so discreetly
    Talk about when they leave me
    Not that I notice when they're gone

    vs

    Candy says, I'd like to know completely
    what all the souls discretely talk about

    M O L I M

    O B J A Š NJ E NJ E
  • hartera 5

    Giu 15 2009, 21:20

    Fri 12 Jun – Hartera5

    prvo samo da vam kažem da mi je pre jebeno vruće. al toliko vruće da ne mogu izdržat. mislim, nije da se hvalim, al ono, bio sam po stanovima... ;) al NIGDJE nikad nije vruće ko u domu mojem. ti tanki kurčevi zidovi, ta okrenutost prema suncu tijekom cijelog dana i jebene noći, taj toplinski kapacitet nečeg što ima velik toplinski kapacitet... pa popizdit ću. i znojim se ko stoka, a ja se inače ne znojim. na moru je bilo PUN kurac bolja klima i brijem da ću se preselit u tu govnarsku istru ili primorje, pun mi je kurac zagrebačkih vrućina. sve to treba zapalit.

    nego, pričajmo sad o HARTERI.

    bila je u crnačkom kurcu. kažem crnačkom jer oni imaju velike penise, pa znači da je bila jako u kurcu, he he he kako li sam samo duhovit, pa da me nema trebalo bi me izmislit.

    svidio mi se točno jedan bend na cijelom "festivalu" koji kao prvo uopće nije bio festival nego govno od partija, a kao drugo nisam ni čuo sve bendove jer mi se jebeno nije dalo, boljele su me noge.

    bend se zove Vuneny i pre jaki su bili. rano su nastupali, nije uopće bilo gužve, momci su se uživili, fin post-rock s elementima elektronike, al zapravo kog uopće boli kurac za žanr i za to šta se meni svidjelo, neš ti sad

    onda le hemendóuelle, bend inače poznat pod imenom Hemendex, stigao sam samo na njihove zadnje 2 pjesme, ŠTETA, parili su mi oke, DINO JE IŠAO TU-TU PO NEČEMU KAJ ISPUŠTA TU-TU ZVUKOVE, TO MI SE SVIDJELO! i ne znam čudni su mi oni prvo ih je 3 u bendu onda 5 i sad ih vidim 4? TKO SU TI LJUDI, ŠTO ONI RADE IONAKO SVI ZNAJU TKO JE MASTERMIND BENDA!!! (btw, recite mi tko je, izvan toka sam)

    i tak

    simian mobile disco je bio repetitivno tehnoidno govno, isto vrijedi za još neke dj-e, jedan je bio dobar, mislim da se zove adam freeland, al nisam ZIHERUNG. sve u svemu kurac od festivala, mislim da ću se neko vrijeme držat studijske muzike. prestar i predepresivan sam ja za te gužve i kupovanje bonova

    i zapamtite, idioti



    gledam vas
  • novi mogwai

    Set 3 2008, 6:43

    bok idioti

    kako vam se sviđa novi mogwai?

    meni je jeben mogu vam reć, jeben. JE BE NI CA, to bih mogao reć, kad bih izlazio u papayu i imao onaj tropski kurac oko vrata i taman ten. ali nemam, pa ne mogu.

    mislim, bio je ok na prvo slušanje, al aj nikaj posebno. nije brz, nije jak, nije megadinamičan, nije we flood empty lakes #2, nije štap, nije puno toga, ali nešto ipak je. ne znam nekako je suptilno dobar, ne znam kako da se izrazim, ajmo samo reć da ima kvalitetu mogwainosti. u pičku materinu kako kasnim na lječnički

    recimo ona pjesma o jimu morrisonu ima lijepe klavijature i nekako je napeta sa miniklimaksima, ali nema maksiklimaksa, al opet kad se dogodi taj mini tako je oslobađajuć kao pišanje nakon suzdržavanja od pišanja jako dugo vremena. olakšavajuće. mmmm mogwai mmm. ö

    i batcat onako malo dinamičnije al ne znači da je bolje ali fino je FI NO. al TRENUTNO mi je favorit danphe and the brain jer ima tu neku suptilnost u sebi koja podrhtava poput opne bubnja kad po njoj lupiš penisom. mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm penisom. ne znam koji je to točno zvuk taj u toj pjesmi ali ima jedan koji mi se izrazito sviđa. i zadnja pjesma na albumu mi se super sviđa nisam još ubrao točno zakaj al valjda je zbog nečeg

    aj bok
  • Pukkelpop 2008

    Ago 11 2008, 23:15

    valjda ću ovako provest 3 dana u belgiji.

    Dan prvi

    16:30-17:15 Dirty Pretty Things
    17:20-18:05 Menomena (*)
    (nemam pojma šta ću slušat između)
    19:55-20:25 Hadouken!
    20:25-21:15 Hot Chip (*)
    editorse sam vidio al možda svratim na njih na par pisama
    21:45-22:25 Mercury Rev
    22:25-23:25 Pendulum (*)
    23:45-00:45 The Flaming Lips ili The Ting Tings, vidit ćemo (*)
    00:50-01:50 Holy Fuck (*)

    Dan drugi

    11:20-11:55 AutoKratz (*)
    12:55-13:30 The Dodos
    14:05-14:45 Cult of Luna (*)
    15:25-16:10 Caribou
    16:50-17:35 Los Campesinos!
    18:15-18:55 Does It Offend You, Yeah? (*)
    20:30-22:00 Erol Alkan
    22:00-22:45 Miss Kittin & The Hacker
    23:00-01:00 Boyz Noize (*)

    Dan treći

    13:40-14:20 Black Kids
    14:20-14:45 Late of the Pier ili Fuck Buttons
    14:55-15:45 The National (*)
    15:40-16:25 Yelle
    17:55-18:45 MGMT
    19:35-20:05 Hercules and Love Affair
    20:05-21:05 Bloc Party (*)
    21:30-22:45 2ManyDJ's (*)
    22:45-23:40 M83 (*)
    00:00-01:00 Soulwax ili Crystal Castles, JEBO VAM BOG MILU MAJKU (*)

    27 bendova, 3 dana.

    zvjezdica znači da na taj koncert želim ić

    Pukkelpop 2008
  • svaki tjedan - žurnal jedan

    Apr 11 2008, 17:16

    zapravo je trebalo ić 'svaki mjesec', al 'jedan' se ne rimuje s mjesecom, pa vjerojatno ne bi ni kliknuli. ovako kad je rima sam siguran da jeste.

    slušam novi Ladytron i mislim da će kletva 2000 konačno biti uništena. kog zanima što je točno kletva 2000 neka malo pogleda trenutne overall chartove.

    AiH je fakat bio blizu, al je zasro sa zadnjim albumom. Radiohead ćemo ignorirat. pipetsice još nisu izdale novi album. dEUS je lako mogao dostić tu magičnu brojku, al novi album je sranje. i to je to. ostao je jedino ladytron i novi album uopće nije loš.

    ali koji broj razočarenja u ovoj godini, isuse.

    leaka novi Why? i bude govno. leaka novi Notwist i bude sranje. leaka novi dEUS i bude sranje. sigurno je još nekaj leakalo al se ne sjećam jer je bilo sranje.

    ove godine će još nove pipetsice i to mislim da će bit sranje, mislim da će novi Prodigy i to bi moglo bit okej. eee da, Wrens. wrensi, jebem vam mater, izdajte dobro novo sranje. i novi My Bloody Valentine bi mogao bit sasvim zadovoljavajuć. i Yndi Halda da da od toga se puno očekuje.

    i

    i

    Islands i Clues. ostatci unicornsa. nadam se da će obojica izdat sranja od albuma i shvatit da mogu funkcionirat jedino kao cjelina, pomirit se i snimt nove pjesme dok nick lupa penisom po sintiću, a ne izvodi pizdarije s gitarama i violinama u islandsima. idiot. a penner <3 sjo, je on prejak i zbog ebb tidea bih mu ne znam nemam ideje al nekaj puno. al ovo kaj sam čuo od cluesa neki lajv nije to to penner nije to to daj mi jebeni sintić daj mi les os 2 daj mi tuff ghost aaaa jebo ti isus mater :((((

    kaj još izlazi ove godine a

    Four Tet

    to mislim da neće bit dobro. posrećilo mu se s onim rounds hehe

    eee Natalie Portman's Shaved Head. ak bude ko EP, jebeno. ali naravno da ne bude ;)

    Radical Face. frende, ako izdaš nekaj kao ghost ove godine, imat ćeš 2 albuma godine za redom. a to nije uspjelo ikom ikad. druga stvar da nikad nisam ni birao album godine, al kaj sad uauauauauau

    ako niste shvatili ovaj žurnal ima ulogu kristalne kugle pa ako sam zaboravio neko novo izdanje a zanima vas kakvo će bit samo javite i ja ću vam odma reć kakvo će bit. nećete morat ni slušat hihihi
  • tri

    Mar 9 2008, 13:35

    iako sam se zavjetovao sam sebi na slušanje komunističke rusije dok mi ne naraste brada veličine ovećeg ježa i dok umjesto čaše vode svako jutro ne eksam bar 3 deci votke, sad sam skužio da ju neću moć slušat vječno. kaj je najbolje, ovaj žurnal uopće nije o tome.

    među ostalim pizdarijama koje sam sanjao, a kojima je prije mjesto u časopisu za mentalno pomahnitale osobe, nego ovom žurnalu, sanjao sam tri pjesme koje su mi u snu bile tri najbolje pjesme ikad što znači da si like spinning plates može jebat mater i zakopat ju ispod župne crkve sv. Tomislava, što je kao asocijacija na Thom Yorke, ali znam da ste to ubrali i da ne moram objašnjavat

    prva pjesma
    The Wrens - ?

    fakat se ne sjećam koja je stvar bila, nit postoji li uopće, samo znam da je bila od wrensa. i tak probudim se ja i odmah mp3 player na uši a slušalice na pod ili obratno ne sjećam se više i slušam taj The Meadowlands i jebeš mu mater ako to nije, kao cjelina, najbolji album ikad? slušam stvar po stvar, naravno da varira, ali globalno uzeto, koja asina od albuma. no, nisam dao da me prvotno oduševljenje obuzme, slušao sam stvar po stvar, da identificiram onu iz sna. i iako sam prvo mislio da je riječ o She Sends Kisses, na kraju je ispalo da je Ex-Girl Collection ipak puno bliže onome što sam čuo u snu, a čije sjećanje već sad blijedi kao michael jackson. što je smiješno jer se izblijedio u varikini. ho hohooooo

    druga pjesma
    dEUS - ?

    znam da je druga bila od deusa i to sa ideal crasha, al to mi se više nije dalo ležat i slušat pa sam upalio komp i sad slušam i tražim koja je i već vidim da nikad neću saznat koja je jer sjećanja više nemam. ali kad sam ih već spomenuo, moram samo nadodat kako je The Ideal Crash jedan od najjačih albuma ikad. zašto?

    sister dew *****
    magic hour ****
    magic hour bas linija *****
    instant street ****
    instant street drugi dio pjesme s gitaricom *****
    everybody's weird ****
    let's see who goes down first *****+ (o njoj je trebao bit jedan poseban žurnal)

    ovo ostalo nećemo spominjat. i novi album će sad u 5. mjesecu ak sam dobro ubrao, al ono kaj sam do sad čuo obećava kao što je srbija obećala kosovu nezavisnost.

    treća pjesma
    Frog Eyes - Important Signals Will Break the Darkness (This I hope)

    za razliku od prošla dva benda čije navedene albume užasno volim, frog eyes mi toliko ide na kurac da bi se već moglo računat kao da je spolno općio sa mnom. međutoa, ova pjesma je toliko jaka da joj i titani zavide. ????? dosta s idiotskim poredbama

    dobro dobro dragi moji čitatelji ovo je bilo sve što sam vam htio reć sad znate sve moje najintimnije snove i poznajete me duboko u dušu bokić
  • sad ću vam nešta reć

    Feb 7 2008, 16:09

    jebem vam svima mater.

    dobro, osim toga

    sjećam se onog koncerta prošle godine u pauku ono end ju vil nou as baj d fekt vi hev a hjuđ nejm nadž nadž pa long vintersi i forget cassettes da da 3.3. je bio točno se sjećam TO ČNO

    i niš tak dođem s prikon (bog prika! ;)) na koncert i sjećam se da su mi došli dunja ili marko ne mogu se sjetit nekad imam problema s razlikovanjem ljudi (drugi bok nekome ;)) i sad pita mene dunja ili marko isuse moram ovo skratit ajmo reć dase zove DUNJKO ok uglavnom pita mene dunjko "zbog kojeg si ti benda tu došao?" i sad ja velim "zbog kazetica" i dunjko se nasmije jer je to kao šala haha nitko ne dolazi zbog kazetica al ja ono gle ja sam fakat došao zbog njih.

    i stajao sam tam za šankom i tamanio pive i kazetice su već počele mmm i bilo je super jer nije bilo baš puno ljudi al iskreno ne sjećam se baš nastupa ne znam zašto. i sjećam se da su onda bili oni predosadni long vinters valjda su se nazvali po tome kakav osjećaj dobiješ kad slušaš njihove pjesme tu sad ide zalihosno objašnjavanje to znači da su im pjesme hladne duge i DOSADNE e i onda sam s prikon (opa ;)) otiša sist tamo na garderobu jer su fakat bili predosadni onda je jedna krava (bok! ;)) došla pričat sa mnon e onda smo se vratili unutra na trejl od ded tu se, kolko se sičan, izgubia svaki trag mom priki (:((() i sičan se samo da sam bia negdi u sredini I PO HORIZONTALI I VERTIKALI ;) i da su svirali sve tak dosadno i da sam tu i tamo mahao glavom i lupkao ritam al zapravo sam mislio isus ti mater jebo kak me kičma boli daj završite već jednom

    fakat mrzim taj trejl of ded. a dobro, imaju jednu dobru pjesmu il dvije

    ono kaj sam htio reć je da su kazetice najbolje od sva tri ponuđena benda i da se tog uvijek sjetim kad ih pustim što je rijetko nažalost ali se danas dogodilo

    bokbok