Ashminigun

30, Maschio, Malesia
ashminigun.wordpress.com/Ultimo accesso: 13 giorni fa

  • Aggiungi agli amici
  • Invia un messaggio
  • Invia un messaggio in bacheca

Il tuo grado di compatibilità musicale con Ashminigun è Sconosciuto

Crea il tuo profilo musicale

Brani ascoltati di recente

Bacheca

Aggiungi un commento. Accedi a Last.fm o registrati.
  • ichigoOblate

    Thanks for approving! (*ω*)~

    21 Ott 2013 Rispondi
  • ichigoOblate

    Hiya, friends? We got super compatibility here :D

    16 Ott 2013 Rispondi
  • Nightbane112

    Yup! Yup! Yup! DAT T.M. Revolution X Nana Mizuki duo in OP anime... :p

    5 Mag 2013 Rispondi
  • Nightbane112

    LOL! You realised?!

    4 Mag 2013 Rispondi
  • AfezeriaMiku

    apa khabar?

    2 Mar 2013 Rispondi
  • AfezeriaMiku

    kolo cmtu apa lagi....it always been my dream since 2 years ago to go there..

    6 Feb 2013 Rispondi
  • AfezeriaMiku

    amacm nak gi ke kolo mampuu?...ke dh mampu?

    4 Feb 2013 Rispondi
  • AfezeriaMiku

    ohhhh...emmmm..........i bet you have an ambition to travel to japan.

    4 Feb 2013 Rispondi
  • AfezeriaMiku

    so you wanna answer my last question or do you find me extremely boring?...if so then please forgive my behavior.

    4 Feb 2013 Rispondi
  • AfezeriaMiku

    hello?

    2 Feb 2013 Rispondi
  • AfezeriaMiku

    course TESL blajar Bi tu....em ade berapa bnyk anime collected stakat ne?...

    31 Gen 2013 Rispondi
  • AfezeriaMiku

    lorh........okay.....hmmm......ade ape ape nak tanye aku ke?...

    31 Gen 2013 Rispondi
  • AfezeriaMiku

    haaa?.................err......oh ok......em.....tinggal mano?...

    31 Gen 2013 Rispondi
  • AfezeriaMiku

    ok...hmm.....so what is your career?...i'm a student at universiti selangor.

    31 Gen 2013 Rispondi
  • AfezeriaMiku

    so maksudnye tk kisah apa quality video pun?....

    30 Gen 2013 Rispondi
  • AfezeriaMiku

    hmmm...............ehem....

    30 Gen 2013 Rispondi
  • AfezeriaMiku

    oh memilih jela ye?......em selalu gune site apee nak download?....quality cmne?..

    30 Gen 2013 Rispondi
  • AfezeriaMiku

    hoho reply sket dn ringkas je...well aku ne memang bnyk gk ckp...em so skang ne ade bnyk anime download ke atau beli dvd je?...

    29 Gen 2013 Rispondi
  • AfezeriaMiku

    oh cmtu...yeah skang bnyk genre same style je lain tpi i still liike them becaz aku jenis yg menghargai apa yg negara kegemaran aku hasilkan...ak kira masih bru je dlm hal ne...umur 17 lepas spm habis i try cube cri anime best becaz dh bosan tgk movie dan jugak mase kali pertama aku nk cri anime tu tu jugala time first aku tgk anime.....i'm still new...otaku junior lagi tpi bnyk lah anime kualiti bluray aku dh download....aku mule sukakan lagu naruto dulu pastu lelame aku tinggalkan lagu inggeris dn malay dn dgr lagu jepun je becaz for me lagu jepun paling terbaik dan bermakna di dunia...well bukan sume elokla...aniway aku bru 2 tahun jdi otaku dn memang betul my age is 18..aku kene kte aku banggalah dpt jumpe owg len yg minat sgt lagu jepun tk kirala umur die berape pun rase untung sgt.....bole jadi kenalan tk?...i'm a man by the way....hehe tk pasti nak kte aku atau saya nak gak jadi sopan ngan owg dewasa ni..maaf panjang sgt.,

    29 Gen 2013 Rispondi
  • AfezeriaMiku

    memori lama yg indah.....skang ne anime dh kuwg kt malaysia kan?....so you still watched anime these days or you just listened to the song?

    29 Gen 2013 Rispondi
  • Tutti i messaggi (46)