AlvinRx

ALVIN RIZANO, 21, Maschio, Indonesia
www.reverbnation.com/karen…Ultimo accesso: Maggio 2014

  • Aggiungi agli amici
  • Invia un messaggio
  • Invia un messaggio in bacheca

Il tuo grado di compatibilità musicale con AlvinRx è Sconosciuto

Crea il tuo profilo musicale

Brani ascoltati di recente

Bacheca

Aggiungi un commento. Accedi a Last.fm o registrati.
  • ChrisInChains

    Hi, "InTheLapsOfGods" it's "my new profile", and I'll have to "delete" this! =)

    15 Set 17:28 Rispondi
  • Xmxtx

    hahah punk saseknyo bukan dek tagging-nyo tok, tapi sasek diantara belantara indie di library indah. jepang apo yo? mass of fermenting dregs mantap jo: http://youtu.be/qkRsnh4K1Vg / http://youtu.be/6ICk1sQN3_Y

    17 Gen 2013 Rispondi
  • Xmxtx

    Haha download lah banyak2 tok.. banyak indie juo nyo. lo-fi, shoegaze ado beberapa punk sasek. kini sadang acok danga album baru beach fossils tapi ndak terscrobbling do haha.

    14 Gen 2013 Rispondi
  • Xmxtx

    ya iyalah udah 3 tahun nge-last.fm. alvin alun ckuik sataun alah satangah plays indah hahaha...ganass.

    10 Gen 2013 Rispondi
  • Xmxtx

    woi alah 16ribu se ma -___-

    9 Gen 2013 Rispondi
  • ChrisInChains

    thx to you, greetings from Ireland! :)

    7 Giu 2012 Rispondi
  • DeadRules

    thx for the add

    5 Giu 2012 Rispondi
  • metalpeople666

    cieee punyo last.fm ang mah

    20 Mag 2012 Rispondi
  • Xmxtx

    29dec2009 keceknyo.hahha

    6 Mag 2012 Rispondi
  • Xmxtx

    bisa tok kalau ado free downloadnyo....

    4 Mag 2012 Rispondi
  • Xmxtx

    cubo cek log nyo tok (help->diagnostics) kalau ado tracks disinan, click reconnect. mungkin alun tasambuang...

    3 Mag 2012 Rispondi
  • Xmxtx

    mungkin yang ndak tabaco tu yang nama artist sama judulnya ndak ado ma...kalau pitok scrobbling pake winamp bisa di buek surang namo artist/judul lagunyo ma (tagging)

    28 Apr 2012 Rispondi
  • pe666

    Thanx bro!!!

    25 Apr 2012 Rispondi
  • Xmxtx

    he sori telat baco. kan alah tu..hahha..weh very low. metal bana librarynyo ma :|

    23 Apr 2012 Rispondi
  • Xmxtx

    indah pake windows media se nyo tok. iyo, sample track masih bisa tok...

    19 Apr 2012 Rispondi
  • Xmxtx

    Puta lagu yang ado di komputer pitok, hiduik an plug in last.fm di music playernyo. Last.fm ko sudah abih maso trial ndak bisa muta lagu apo se yg ado di last.fm do, tpi dri player awak surang..last.fm untuak nyari2 referensi se nyo

    18 Apr 2012 Rispondi
  • Xmxtx

    jangan pake radionya tok, radio tu pake masa trial. pake scrobbler aja. tapi emang bisanya cuma lagu2 yang ada dikomputer, gak bisa sebebas nge search di radio.... download scrobblernya disini: http://www.last.fm/download

    18 Apr 2012 Rispondi
  • LAST.HQ

    Welcome aboard, AlvinRx! Happy listening.

    17 Apr 2012 Rispondi

Descrizione

Faith.

Gruppi (2)