Forum » Genel Fikir ve Öneriler

!! ne bu böle yaww !!

• odyseos ha detto...
    • Utente
    • Feb 21 2010, 0:53

!! ne bu böle yaww !!

arkadaşlar canım sıkıldı müzik dinlemek için bi radyo bulayım dedim ve bu last fm i buldum... baktım kategori seçebiliyorum senindim ve üye oldum.evanescence radyosu çal dedim evanescence-you star şarkısı çaldı çok hoşuma gitti sevdiğim bi parça...sonra avril çaldı şaşırdım..evanescence radyosu avril çalıyo :S neyse dedim sonra amy lee şarkısı çıktıki benim sabrım taştı.. jazz müzikten ibaret :D ya ben evanescence radyosu istiyorum neyse çıktım rammstein radyosu :S başka bi adam hadi dedim rock mizik klipleri.ellerinde yokmuş...seyredemedim bu ne perhiz bu ne lahana turşusu bu kadar kısıtlı müzik ve video ile böle bi sitenin olmasına şaşırmadım değil...

• odyseos ha detto...
    • Utente
    • Feb 22 2010, 15:55

??

neden kimse bi yanıt vermiyor?

• [Utente eliminato] ha detto...
    • Utente
    • Mag 13 2010, 15:45
    Dostum şöyle ki Evanescence radyosu demek değildir ki sadece o grubun şarkıları çalınacak. O tarzda benzer grup ve şarkıcıları çalıyor. Bir grubun tüm şarkılarını bedavaya istediği gibi dinletemez parayla satılıyor o albümler. Neyse zaten radyo sistemi çok güzel yeni gruplar öğreniyoruz kısacası Evanescence radyosunda sadece Evanescence değil onun benzerleri de çalar.

Gli utenti anonimi non possono inviare messaggi. Per inserire messaggi nei forum, accedi o crea il tuo account.