Forum » Genel Fikir ve Öneriler

Abonelik hakkında bilgi

• Jemalizm ha detto...
    • Utente
    • Mar 17 2008, 11:54

Abonelik hakkında bilgi

ben abone oldum fakat aboneliğin faydalarını ve extra özelliklerinin açıklamasını nerden öğrenebilirim?..

yani bu abonelik sadece profilimi gezenleri görebilmemi mi sağlıyor :)

• Merhaba Jemalizm! Aboneler klübüne hoşgeldin. Tabi ki profiline gelenleri görmenden ibaret değil. Öncelikle şu maddeleri bir yazayım...

1. Siyah ikon statüsü
    Kullanıcı avatarına siyah "abone" ibaresi ekleniyor... Statü farkı ;)

2. Reklam yok
    Reklam banner vs. görmeyeceksin, sayfanı ziyaret edenler de görmeyecek. Görüş alanından tamamen kalkmış oluyorlar. Sadece müziğine konsantre oluyorsun...

3. Son Ziyaretçiler
    Profil sayfanı kimin ziyaret ettiğini anında görüyorsun, seninle ilgileni sen de takip edebiliyorsun ;)

4. Kişisel radyo cenneti
    Profil sayfanı ve etiketlerini, senin ve diğer kullanıcıların her yerden dinleyebilecekleri portatif bir radyo istasyonuna dönüştürmüş oluyorsun. İstediğin kadar veri ile etiketlerini doldurabilir ve bunlardan keyfine göre farklı istasyonlar yaratıp yazılımdan dinleyebilirsin. Ayrıca radyoda "keşif modu" denen fonksiyon sadece abonelere açıktır. Yazılımda araçlar başlığı altındaki bu fonskiyonu işaretlediğinde, sen müzik keşfine çıktığında radyo istasyonları bir dinlediğini sana bir daha çalmıyor!

5. Sevgini Paylaş
    "Sevilen Parçalar"ın tek bir radyo istasyonu haline geliyor. Kalp işaretine tıklıyorsun ve favori parçalarına ait bir istasyon yaratıyorsun, her zaman her yerde seninle:)

6. Yoluna kırmızı halılar seriyoruz!
    Trafiğin yoğun olduğu saatlerde İnternet sunucularımız ve radyo sunucularımızda öncelik senin oluyor.

7. Çok gizli beta erişimi
    Üzerinde çalıştığımız şeyleri ilk duyan ve deneyen sen olacaksın ve sitenin gelişimine katkıda bulunma imkanın olacak. Beta aşaması sırasında yalnızca abonelere özgü bir duyuru göreceksin, beta sürümleri deneyebileceksin!

Yani kısacası neredeyse bir radyo istasyonu patronu oluyorsun, sana ait istasyonların haddi hesabı sana kalmış. Dinle dinleyebildiğin kadar:) Umarız aboneliğinden memnun kalırsın! Sevgiler:)

Modificato da NisaMishap in data Nov 21 2008, 16:29
    • Jemalizm ha detto...
    • Utente
    • Mar 17 2008, 19:23
    tşkkür ederim güzel açıklama..
    yapabilene aşk olsun:)

• ozzkan ha detto...
    • Utente
    • Mag 23 2008, 16:00
    bu sıralar en önemli avantajı sanırım ''Çok gizli beta erişimi''

i know what you scrobbled last summer
  • Evet ozzkan :) Abonelerimiz bu hafta yeni siteyi test ediyorlar mesela, beta olduğu için İngilizce olarak test ediyorlar ama herşeyimizden adım adım haberdarlar ve katkıda bulunuyorlar :)

• ozzkan ha detto...
    • Utente
    • Mag 23 2008, 16:44
    peki bu süreç nasıl ilerlicek ,en basitinden yeni site ,ne zaman abone olmayanların kullanımına açılcak ?

i know what you scrobbled last summer
  • Az kaldı diyeyim. Zaten betanın ilk haftasındayız:)

• alkanbey ha detto...
    • Utente
    • Set 11 2008, 22:34

Ben aboneyim

Aboneyim fakat LastFM yazılımda sol barda "Istasyonlar" bölümündeki " Sevdiğim Parçalar" 'a tıkladığımda bu özelliğimizden sadece abonelerimiz faydanalabilir uyarısını alıyorum..

• alkanbey, abonelik ile üyelik farklı konular, siz normal üyesiniz, abonelik ücretli oluyor, ayda 2,5 euro karşılığı farklı özelliklerden (yukarıda listelenmiş olan) yararlanabiliyorsunuz.

Teşekkürler

• Algol9 ha detto...
    • Utente
    • Gen 9 2009, 19:57
    Hazır mevzu abonelik iken ben de bir şey sormak istiyorum izninizle Nisa hanım. :)

Şimdi benim profilime kim girmiş, kim çıkmış, nereden çıkmış, çıkarken ne araklamış görüyorum. İyi güzel... Ama sadece altı tanesini görüyorum! Yani benim profile yarım saat içinde on tane adam girdiği de oluyor. Ötesini göremiyorum yani... Yoksa görebiliyor muyum? Görebiliyorsam nasıl?

Teşekkürler. Arz ederim. Arz.

• last.fm gibi bi siteye neden böyle bi uygulama getirildiğini anlamış değilim. radyoları bile dinleyemiyoruz artık abone olmayan insanlar olarak. 30 şarkılık deneme sürem dolduktan sonra hesabımı kapatacağım açıkcası, last.fm radyoları olmadan hiçbir işe yaramaz, ki radyoları itunes, realplayer gibi programlarda bile ücretsiz dinleyebiliyorken bu kadar reklam alan ve üyesi olan bir sitede neden ücretsiz olmasın? ayda 3 euro pek birşey değil evet ama yine de bir ücret karşılığında şimdiye kadar aldığımız hizmeti alacak olmamız çok anlamsız.

• ayayy ha detto...
    • Utente
    • Mag 7 2009, 18:54
    Çok üzücü... belki ben üyeliğimi kapatmıycam ama siteye uğrayacağımı hiç sanmıyorum.

Tanıdığım herkese tavsiye etmiş, yazılım mühendisliği dersinde uzun uzun teknolojisini tartışmıştım oysa ki...

Last fm gibi bir sitenin böyle bir şeye hiç ihtiyacı yoktur bence...

Gerçekten çok çok üzücü...

• sydemons ha detto...
    • Utente
    • Ago 24 2009, 8:33
    abonelikte dikkat ettim...

Ücret 3.Evet 3.Ama hangi para biriminde 3?Euro,sterlin,dolar hepsi bu.Şimdi bakıyoruz 3 TL şeklinde bir ibare var mı diye ama yok.

Öncelikle neden olması lazım??

Binlerce türk kullanıcısı olan bir site değil mi bu?Hatta sayfanın kendisinde türkçe dil seçeneği var.Ve hatta sitede aboneliğe teşvik edici ve gaz verici çalışan türkler bile var.

Şimdi diyeceksiniz abi ha euro ha türk lirası ne uğraşıyosun?

Biraz da ekonomik anlamda bakalım o zaman...

Öncelikle bu siteyi kullananlar genelde öğrenci arkadaşlar.Bazı arkadşlar demiş ki 3 euro gayet makul aslında.Ya bu bir milyonculara girmek gibi bişey.OO last fm ucuz 3 euro vereyim,oooh bi de internette bir oyun var gayet makul ona da bi beş euro...Anlatmak istediğim o 3-5 eurolar biriktiği zaman bir üniversite öğrencisinin veremeceği kadar çok bir hale gelebiliyor.Ve en önemlisi gerçek radyolar tv ler bedava iken en ucuz yer olması gereken internetin bir radyosu paralı ve bu radyo da çalışan vj ler falan yok!!!!!!!

Tekrar türk lirasına dönelim.şimdi bizim türk lirasıyla albileceğimiz bir euro veya doların kur farklarına falan girmeyeceğim.Sadece herkes bilir ki 1 pound da 1 euro da bizim para birimimizden değerlidir.O zaman neden abonelik ücretinin 3 euro/sterlin/dolar olduğunun anlamını anlamışsınzdır.Bir ingiliz abone olurken cebinden A kadarpara çıkarıp veriyosa,Türkiyedeki bir arkadaş cebinden bu site için yaklaşık 2A kadar para çıkaracak demektir ki bir ingilize o A kadar para koymayacak ama bir türkün içine hafif bir ürperti getirecektir...

Sonuç mu istiyorsunuz??
    Sitede hakkımızda sayfasını bir okuyun.İşte hep acıtasyon,neymiş küçük bir çadırdan çıktık şimdi binaları alır hale geldik tüm dünyaya yayıldık falan filan... Tamam tebrik ederiz ama şunu da biliriz ki çok para kazanan büyür binalar komplexler satın alır.Demek ki 3 euro/dolar/sterlin yok iken de gayet güzel gelişiyordunuz.O zaman paralı yapmak niye?Yani radyoyu her açtığımızda 30 saniyelik bir reklam koysanız daha fazla para ve müşeri kazanmaz mısınız?Sitenin kenarına bir banner koysanız daha çok insan takip etmez mi sizi.
    Yada ücretsiz yaparsınız ek özellikleri açmak için isteyen tercihe göre abone olur.İstemeyeler aldığı hizmetiyle yetinir ...

Bunları neden mi söylüyorum;evet site gerçekten güzel hoş,ama para verecek kadar zaruri bir ihtiyaç değil.Ve tekrar edersem ayda 3 euro/sterlin/dolar çok pahalı değil evet ama neden 3TL verebilecekken 3 euro= 6TL vereyim?Hatta neden para vereyim...

• ücret olayı..

bi kaç ay önce üye oldum 1 hafta sonrasında last fm ücretli oldu reva mıdır bu sormak istiyorum öyle bi köşede duruyor üyeliğim şimdi. kart numarasıyla ödeme yapmayı tercih etmiyorum ve bunu yapabilecek bir konumda da değilim. sağda solda tekrar ücretsiz olacağına dair rivayetler dönüyor aslı astarı var mıdır? ne gerek vardı ki hem.. aylar geçti böyle boş boş durunca haliyle sinirleri bozuluyor insanın kapatmak da istemiyorum ne olcak yani..

• Yaa ben abone olmak istiyorum ama ne yapacağım konusunda en ufak bir fikrim bile yok... Yani nereye para yatıracağım falan?? :(

AliKeklik
    • onursina ha detto...
    • Utente
    • Ago 11 2010, 14:20

Bedavacıyım

Yakında tekrar bedava olacakmıs

Gli utenti anonimi non possono inviare messaggi. Per inserire messaggi nei forum, accedi o crea il tuo account.