Forum » Site Desteği

Kendiliğinden duran müzik

• redkit63 ha detto...
    • Utente
    • Mag 26 2011, 10:42

Bir kanalı dinlerken, kendi işlerimle ilgileniyorum ve müzik parça bitince ve bazen ortasında duruyor, sekmeye geri dönüyorum ve tekrar başlıyor.
    Daha önce böyle bir sorun yoktu birden başladı, bir ayarda bulamadım. bilen var mı?

• colaron ha detto...
    • Utente
    • Gen 17 2012, 21:54

şarkılar neredeyse yarısına kadar çalıyor ve duruyor. diğer şarkıya da geçmiyor donup kalıyor.

• aynı sorun şu an bende de var. genelde ortalarında bir anda kesiliyor. radyo sekmesine geri dönsem bile tekrar başlamıyor.

• ghostoff ha detto...
    • Abbonato
    • Mag 28 2012, 9:39
    aynı sıkıntı bendede var ve durum internet bağlantısıyla alakalı değil. bulunduğum yerde fiber optik bağlantı var ve diğer sitelerde hiç bir sorun yaşamıyorum. paralı abone olduğum için pişmanım çünkü bu kesilmeler yüzünden hiç bir şekilde hizmet alamıyorum. üstüne üstlük türkçe olarak derdimi anlatabileceğim hiç bir birim yok. boşuna abone oldum : (

• ghostoff ha detto...
    • Abbonato
    • Mag 28 2012, 11:13
    ghostoff şöyle demiş:
    aynı sıkıntı bendede var ve durum internet bağlantısıyla alakalı değil. bulunduğum yerde fiber optik bağlantı var ve diğer sitelerde hiç bir sorun yaşamıyorum. paralı abone olduğum için pişmanım çünkü bu kesilmeler yüzünden hiç bir şekilde hizmet alamıyorum. üstüne üstlük türkçe olarak derdimi anlatabileceğim hiç bir birim yok. boşuna abone oldum : (

az önce Last.fm Scrobbler'ı yükledim ve artık sorunsuz kesintisiz müzik dinleyebiliyorum.

Gli utenti anonimi non possono inviare messaggi. Per inserire messaggi nei forum, accedi o crea il tuo account.